همه نکاتی که برای انتخاب درست نام دامنه باید بدانید (بخش پایانی)

۲۵-نام خودتان هم می‌تواند نام دامنه‌تان باشد:

اگر مشاور، نویسنده، هنرپیشه یا هرجور سلبریتی هستید یا در حرفه‌ی خودتان از چنان اعتباری برخوردارید که نام‌تان به خودی خود می‌تواند آدم‌ها را به سایت‌تان بکشاند همان نام خودتان را به عنوان نام دامنه‌تان ثبت کنید. ممکن است این دامنه را فقط به وب‌سایت دیگری که قبلاً ثبت کرده‌اید ری‌دایرکت کنید اما وجود آن راهی است تا مردم شما را ساده‌تر در اینترنت پیدا کنند.

۲۶-دامنه‌تان را برای مدت طولانی ثبت کنید و مواظب باشید دامنه‌تان منقضی نشود:

برای این‌که مطمئن شوید دامنه‌تان بدون آن‌که شما حواس‌تان باشد منقضی نمی‌شود آن را حداقل برای چند سال ثبت کنید. هرچه بیش‌تر بهتر. هم‌چنین مطمئن شوید که ثبت‌کننده‌ی دامنه‌تان به این نکته توجه دارد که قبل از انقضای دامنه برایتان ایمیل یادآور می‌فرستد. مواظب نمایندگی‌های ثبت دامنه‌ی کوچک‌تر باشید، ممکن است فراموش کنند قبل از اتمام مدت ثبت دامنه‌ی شما به شما خبر دهند. برخی ثبت‌کننده‌ها امکان تمدید خودکار ثبت دامنه را فراهم می‌کنند. هم‌چنین پس از انقضای دامنه تا مدت معینی دامنه هم‌چنان در رزرو شما نگه داشته می‌شود و پس از آن در اختیار عموم قرار می‌گیرد.

۲۷-فعلاً دامنه‌ی اصلی‌تان را از دامنه‌های چندزبانه انتخاب نکنید:

نام‌های دامنه‌ی بین‌الملی که امکان تایپ به زبان‌های غیرلاتین از جمله فارسی را هم دارند مدتی است قابل‌استفاده شده‌اند. اما بیش‌تر مردم به همان آدرس‌های وب قدیمی با کاراکترهای لاتین عادت دارند. زمان زیادی می‌خواهد تا ذائقه‌ی کاربران تغییر کند و این عادت از سرشان بپرد، اگر اصلاً این اتفاق بیفتد. اما اگر مثلاً در ایران کار می‌کنید دامنه‌تان را علاوه بر نام اصلی که با کاراکترهای معمول ثبت کرده‌اید به فارسی هم می‌توانید ثبت کنید. حداقل فایده‌اش این است که کس دیگری نمی‌تواند از نام‌تان سوءاستفاده کند، مخصوصاً که در چگونگی نوشتن نام شما یا شرکت‌تان بر خلاف نوشتن لاتین آن بین اهل فن اختلاف کمی وجود دارد!

۲۸-برای ثبت نام دامنه‌ی مورد نظرتان معطل نکنید:

نام دامنه‌های جدید هر روز ثبت می‌شوند. اگر ایده‌ی خاصی برای یک نام دامنه دارید بهتر است زودتر دست به کار ثبتش شوید وگرنه دست آخر فقط دامنه‌ی «هیچ کس این را نمی‌خواست دات کام» می‌ماند و شما. برای ثبت نام دامنه نیازی به مدیر سایت، و بخش تجارت الکترونیک و مشاور طراحی سایت ندارید. حتا نیازی به داشتن وب‌سایت هم ندارید. فرصت ثبت دامنه‌ای که می‌خواهید را از دست ندهید.

۲۹-موج‌زده نشوید:

دنباله‌رو موج‌های ناگهانی نباشید. همین چند وقت پیش بود که ناگهان وب‌سایت‌های وب ۲ با اشتباهات تایپی عمدی و انتخاب پسوندهای عجیب مد شده بود. وب‌سایت‌هایی که اولین و ساده‌ترین صفتی را که به ذهن‌شان می‌رسد قبل از هر کلمه‌ای می‌گذارند و یک دامنه ثبت می‌‌کنند آن قدر زیاد هست که نیازی نیست شما هم به آن‌ها بپیوندید: bestsomethingelse ،hotanotherthing ،topsomething. در سال‌های اول قرن جدید استفاده از دامنه‌هایی که چند خط تیره داشتند و چند کلمه‌ی مخصوصاً به قصد رتبه‌ی بالای گوگل انتخاب شده خیلی رونق داشت. البته این قاعده همیشگی نیست و استفاده از روندهای جاری اگر باعث جلب مشتری شود خوب است، اما همیشه کمی فکر کردن می‌تواند نتایج خوبی داشته باشد.

۳۰-از ابزارهای نام‌یاب استفاده کنید:

برخی سایت‌ها و سرویس‌های آنلاین کارشان پیش‌نهاد دامنه‌های ثبت‌نشده به شماست. این ابزارهای تولید نام دامنه و جست‌جوگرهای آنلاین دامنه یکی از بهترین ترفندهای یافتن دامنه‌های مرتبط، باارزش و ثبت نشده است. یک جست‌جو به شما تعداد زیادی از این سایت‌ها را معرفی خواهد کرد.

منبع : سایت طاها دومین